Zo werkt POTJE MET


- Gratis thuisbezorgd vanaf 75 euro - 

Statiegeldpotten & papieren zakjes

  • Kruiden & specerijen, ontbijtmixen, havermout en spelt worden verpakt in papieren zakjes. Deze producten kun je thuis vervolgens in je eigen glazen kruidenpotjes en weckpotten doen.
  • Noten, zaden & pitten en gedroogd fruit worden naar keuze van de klant verpakt in statiegeldpotten, katoenen zakjes of papieren zakjes.
  • De statiegeldpotten en katoenen zakjes kunnen na gebruik worden ingeleverd in de winkel of bij één van onze pick-up points.
  • In de winkel wordt het tegoed meteen verrekend. Bij de pick-up points ontvang je het tegoed d.m.v. een kortingscode die je bij de volgende bestelling kunt verzilveren.
  • Wij maken de potten schoon en vullen ze opnieuw. Yes, verpakkingsvrije boodschappen! 

Recyclen

  • Wij gebruiken geen plastic en zo weinig mogelijk verpakkings- en vulmateriaal. Wij recyclen verpakkingen waar mogelijk. Het kan gebeuren dat je een doos ontvangt van een ander bedrijf met onze afzender. Daarnaast gebruiken wij waar nodig oude kranten om de producten mee te beschermen.
  • Wil je gebruik maken van de pick-up points, dan mogen ook de papieren zakjes van de kruiden en thee retour. Deze kunnen prima nogmaals gevuld worden met hetzelfde product.

Onze pick-up points, kosten en afhaaltijden 

Retourbeleid / herroepingsrecht

“Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Voor producten geleverd in statiegeldpotten geldt dat deze niet geretourneerd kunnen worden. Deze producten zijn speciaal voor de klant verpakt en zijn niet verzegeld. Uiteraard horen wij het wel graag als je niet tevreden bent en lossen we dit op. 

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen of te brengen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Terugbrengen bij een pick-up point is gratis.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@potjemet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Niet tevreden?

Wij gaan voor kwaliteit en verpakken en leveren onze producten met liefde en aandacht. Toch kan er onverhoopt iets zijn waardoor je niet helemaal tevreden bent. In dat geval graag horen wij dit graag schriftelijk via een mail aan: info@potjemet.nl binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij zorgen binnen de termijn van 14 dagen voor voor een passende oplossing.