ECO vriendelijke wasjes draaien

Bij Potje Met houden we van eco vriendelijke, microplasticvrije wasmiddelen en gaan we voor het hervullen van verpakkingen om veel plastic te besparen of wasstrips, geheel verpakkingsvrij ♻️ De producten zijn volledig biologisch afbreekbaar 🌱🌎

 

Vloeibaar wasmiddel en waspoeder: wij kiezen voor het merk Sonett.  Sonett behoort tot de pioniers op 't gebied van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Alle grondstoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Voor alle gekleurde kleding en was gemaakt van katoen, linnen, hennep en microfibres zoals fleece of een combinatie van deze stoffen. 

Wasstrips: de wasstrips van The Good Brand zijn volledig biologisch afbreekbaar en dus geheel verpakkingsvrij! Je doet een strip bij de was et voila!

En wasverzachter? Nee hoor, we stappen gewoon weer over op ouderwetse natuurazijn. Dat houdt je wasmachine ook nog eens kalkvrij. En de geur? Je ruikt gewoon het lekkere frisse wasmiddel. Onze natuurazijn is biologisch en heeft een zuurgraad van 4%. De azijn is voor alle toepassingen te gebruiken en door de lage zuurgraad veilig voor de wasmachine. Tap je eigen fles vol of neem de eerste keer een gevulde fles mee.